понеділок, 23 грудня 2019 р.

інтегрований предметний тиждень з предметів Захисту Вітчизни, правознавства та історії України

У грудні місяці 2019 року у ЗЗСО І-ІІІст. - ЗДО с.Товстолуг був проведений інтегрований предметний тиждень з предметів Захисту Вітчизни, правознавства та історії України, вчителями Лящинською Н.В. та Сільським І.В. з учнями 5 -11класів. В рамках тижня проведено: Перегляд документального фільму "Дебальцево" з учнями10-11 класів;
Виставка дитячих малюнків на тему: "Я патріот України"; виховний захід " Козацькі забави"; відкритий урок з Громадянської освіти у 10 класі " Демократична держава"; виховний захід "Щоб теплий хліб був завжди на столі". Також працівниками Тернопільського міського центру з надання безоплатної правової допомоги був проведений тренінг з учнями 3 - 11 класів на тему "Стоп, булінг!" та бесіда про права та обов'язки кожного учня у школі. Класними керівниками були проведені воркшопи про права та обов'язки дітей! Вчителем фізичної культури Стечишином Б.М. та класним керівником 2 класу Березою Ю.В. був проведений захід "Посвята в козачата"!!!
Адміністрація закладу дякує за проведену роботу та вірить, що виховання учнівського колективу у дусі патріотизму та любові до рідної землі допоможе зростити справжніх героїв України та зберегти нашу неньку у мирі та добрі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар