понеділок, 25 листопада 2019 р.

Щоб теплий хліб був завжди на столі!!!

Щоб теплий хліб був завжди на столі!!!
За щоденними клопотами, турботами і буденністю ми часто забуваємо про життєві істини, однією з яких є хліб і потреба шанобливого ставлення до нього.
Сьогодні я і мої восьмикласники вирішили нагадати учням нашої школи про це. У нас відбулася відкрита виховна година "Щоб теплий хліб був завжди на столі". Діти повели усіх у далеке минуле, розповіли про історію виникнення хліба, читали вірші, співали пісень. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв голодомору та усіх полеглих за нашу державу.
На свято ми запросили нашого односельця, фермера, хлібороба, доброго друга нашої школи - Юрій Березовський, який розповів дітям про важкий хліборобський труд. А після виступу ми частували усіх присутніх короваєм, узваром і пампушками.
Дякую моїм творчим восьмикласникам за гарний виступ, дякую їхнім батькам за смачні пампушки, а Юрію Романовичу за гостинці для учнів. Дякуємо педагогам, учням, усім працівникам школи за те, що прийшли до нас на свято і уважно нас слухали.
Недавно ми відзначали день працівників сільського господарства. Дякуємо їм усім за важкий труд! Шануймо хліб і хліборобську працю, бо хліб - усьому голова, бо він закріпив нас на цій землі, нас, українців - орачів і хліборобів.











Немає коментарів:

Дописати коментар